Pametni sat Emporio Armani Connected

Satovi

Emporio Armani brend pridružio se trci nosive tehnologije, lansiranjem svog prvog hibridnog sata, nazvanog Emporio Armani Connected

Ovaj modni brend udružio se sa kompanijom Fossil kako bi predstavili svoj novi model sata, koji ne izgleda kao pametni sat, iako to zapravo jeste. Njihov novi sat može se povezati sa vašim pametnim telefonom, sa iOS ili Android platformom.

“Postoji aplikacija za svaku potrebu, a ja mislim da u mnogo slučajeva, ovi izumi poboljšavaju kvalitet našeg života. Ova linija sata kombinuje stil, visoku tehonologiju, neposrednost i lakoću upotrebe”, rekao je Armani.

Elegantni sat ima čeličnu bazu i teksturni brojčanik sa srebrnim indeksima. Njegov remen je kožni, a dostupan je u crnoj i smeđoj boji. Ima fitness tracker, ugrađeni muzički player i opciju lokacije telefona ako je izgubljen. Takođe, ovaj sat svog vlasnika obavještava o propuštenim pozivima i porukama na mobilnom telefonu putem vibracija.

Najbolja osobina ovog noviteta je činjenica da njegova baterija kada je sasvim napunjena, može potrajati i do šest mjeseci. Dostupan je u bojama roze zlata, crnoj, sivoj i boji nerđajućeg čelika. Kao pravi visoko tehnološki modni dodatak, ovaj model je već probudio veliki interes javnosti.