Vanvremenska elegancija novog Graff časovnika

Prije dvije godine, Graffstar Slim Eclipse časovnik nas je sve iznenadio kada ga je britanski juvelirski brend Graff Diamonds zvanično predstavio

Sa predivnim crnim DLC kućištem, ovo tanko i lagano Graff remek djelo je u isto vrijeme luksuzno i prefinjeno, a specijalno je dizajnirano kako bi se uklapalo uz sve modne i stilske ideje. Samim tim, ovo je jedan od najtraženijih časovnika njihove opširne kolekcije.

Ipak, časovničari ovog ultra luksuznog juvelirskog brenda se nisu tu zaustavili i predstavili su nešto još bolje ove godine. U pitanju je osvježeni Eclipse model, nazvan Graff Eclipse Tourbillon, i svakako moramo priznati da je njegov “wow” faktor probio sve granice. Predstavljen u modernom titanijumskom crnom DLC kućištu sa prečnikom od 43 mm koje je široko samo 8.2 mm i teško 45 grama, ovaj časovnik je impresivan i nevjerovatno udoban za nošenje.

Svaki detalj ovog ekskluzivnog časovnika je mračan, uključujući Graff Icon na poziciji 12 sati, kao i krunu koja je akcentovana crnim dijamantom. Njega pokreće novi mehanizam sa turbijonom i periferalnim rotorom, koji je razvijen u Švajcarskoj i širok samo 4.31 mm.

Sposoban da podnese dubinu od 30 metara, ovaj časovnik je završen modernim kaišem od alligator kože, takođe u crnoj boji. Cijena ove vanvremenske elegancije je 60.000 dolara. (Luxlife)