Samsung i Under Armour Fitness predstavili novu aplikaciju

Samsung jača inovativne mobilne uređaje sa poboljšanom Under Armour Fitness aplikacijom.

Samsung Electronics Co. Ltd. je u Las Vegasu predstavio saradnju sa Under Armour inovativnom i revolucionarnom markom sportske odjeće, kako bi ponudio autentično fitness iskustvo putem Samsungovih nosivih uređaja, kombinujući Samsungovu vodeću mobilnu tehnologiju sa Under Armour-ovom stručnošću u fitnessu, saopšteno je iz Samsunga.

Bez obzira da li korisnici prate prehranu,  svakodnevno vježbanje, rute za trčanje ili jednostavno su u potrazi za digitalnim ličnim trenerom za dodatnu motivaciju, ova saradnja će zadržati korisnike na vrhu njihovih ličnih ciljeva.

– Ova saradnja ujedinjuje najbolju Samsungovu nosivu tehnologiju sa sportskim performansama marke Under Armour koje su bez premca – rekla je, Younghee Lee, izvršna potpredsjednica globalnog marketinga i poslovanja mobilnih tehnologija i mobilnih komunikacija u Samsung Electronics.

Ljubitelji fitnessa će imati uzbudljiv doživljaj kada je riječ o integraciji praktičnog dizajna i inteligentnih aplikacija za sportske aktivnosti.

Mike Lee, glavni  predstavnik za digitalne tehnologije u Under Armour je rekao da su uzbuđeni što rade sa  jednom od najatraktivnijih priznatih marki u svijetu i što nastavljaju donositi vrijednosti globalnoj digitalnoj zajednici koja broji više od 190 miliona korisnika.

Samsung je poznat po svojim inovativnim, stilizovanim i  praktičnim uređajima. Ova nova saradnja će pružiti dodatne mogućnosti kako bi se dodatno integrisale lična prehrana sa tehnologijama praćenja aktivnosti, omogućujući svim sportistima da ispune svoje ciljeve i da imaju što bolje performanse.

Under Armour će razviti četiri globalno renomirane aplikacije koje se odnose na zdravlje i fitness za Samsung Gear Fit2, Gear S2 i Gear S3, pružajući fitness entuzijastima nevidljivo i praktično sportsko iskustvo, kao i pristup digitalnoj zajednici Under Armour-a.

Fitness aplikacije će biti dostupne u sklopu Under Armour Connected Fitness® paketa koji uključuje UA Record ™, MyFitnessPal®, MapMyRun® i Endomondo ™. Uz integracije, Samsung će ponuditi i jedinstvenu funkcionalnost za korisnike Gear Fit2, Gear S2 i Gear S3.