Noćenje od 46.360 dolara u Four Seasons odmaralištu

 

Four Seasons brend najavio je otvaranje svog odmarališta na privatnom ostrvu u sklopu Maldiva

Four Seasons Private Island Maltives at Voavah je sedmosobni dom koji se nalazi na pet ari zemlje i može primiti do 22 gosta. Jedna noć u ovoj kući na plaži košta oko 46.360 dolara, ali u tu cijenu možete da koristite cijelo privatno ostrvo.

Regionalni predsjednik i generalni menadžer ovog odmarališta kaže da gosti ovdje mogu dizajnirati svoje jedinstveno iskustvo odmora. Turisti mogu tretirati ostrvo kao prosto za uživanje sa porodicom i prijateljima, kao VIP mjesto za zabave ili kao uzbudljivi pejzaž koji mogu upoznati i koji ih može motivisati.

Da bi došli do ostrva, gosti putuju 40 minuta hidroavionom od internacionalnog aerodrome u Maleu ili 20 minuta brzim čamcem od Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru. Unutar ove kuće, gosti mogu vidjeti dnevni boravak otvorenog plana, kuhinju, biblioteku, trpezariju, ložu, teretanu i spavaće sobe koje su smještene u tri odvojena dijela. Pored glavne kuće, dvije odvojene vile sjede na različitim stranama ostrva i imaju svoje privatne bazene, dok čitavo imanje ima spektakularan pogled na okean.

Dodatne smještajne jedinice na oba kraja ostrva zovu se Mezzanine Suites i sadrže dnevni boravak, tuš na otvorenom i panoramski balkon. Dio ovog imanja je i prostor za uživanje, bilijarski sto i odvojena soba sa krevetima na sprat namijenjena djeci. Pored toga ovdje je 24/7 na raspolaganju 28 članova osoblja, koji mogu pomoći da ostvarite sve svoje želje.

Među pogodnostima koje možete koristiti posebno se izdvaja jahta, Ocean of Consciousness Spa i pristup ronilačkom centru. U spa centru, gosti mogu uživati u vodenim terapijama, joga sesijama, tečajima pranayama i meditacije.

Za one koji vole avanturu mogu roniti sa ajkulama i ražama, plivati sa kornjačama ili surfovati na talasima Baa atola. Međutim za one koji žele pravi privatni odmor, onda treba da posjete privatno ostrvo koje je dio ovog odmarališta, koje je idealna lokacija za romantičnu večeru pod mjesečinom.