Otvorena prva digitalna poslovnica Raiffeisen banke u BiH

Raiffeisen banka otvorila je svoju prvu digitalnu poslovnicu u Bosni i Hercegovini

U okviru poslovnice koja se nalazi  u sarajevskoj ulici Ferhadija klijenti mogu samostalno vršiti transakcije, a u slučaju dodatnih pitanja ili nejasnoća, na raspolaganju je zaposlenik Banke koji će im pružiti potrebnu asistenciju.

Pored mogućnosti online apliciranja za proizvode, u poslovnici će klijentima biti dostupan i interaktivni display putem kojeg se mogu upoznati s ponudom Banke ili doći do servisnih informacija kao i automatska mjenjačnica i Cash Point bankomat.

Otvaranje poslovnice dio je nove kampanje „Bankarstvo koje Vam ide od ruke“.

Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke izjavio je da nova kampanja „Bankarstvo koje Vam ide od ruke“ informiše da se unapređuje kroz nove kanale komunikacije i poslovanja i kreira autentična ponuda.

U okviru kampanje klijentima je omogućena i komunikacija sa bankom putem Viber Chat-a. Putem ove usluge klijenti imaju priliku saznati aktuelne informacije iz ponude Banke, odabrati kredit koji žele i izračunati svoju ratu. Takođe, klijenti putem aplikacije mogu pronaći najbliži bankomat ili poslovnicu te poslati bilo koji drugi upit vezano za poslovanje s Bankom.

– Tokom svih 25 godina našeg poslovanja na bh. tržištu, nastojimo biti lider i banka koja prati tržišne trendove. Primjenom sofisticiranih tehnoloških rješenja nastojimo ispuniti zahtjeve naših klijenata koji danas, više nego ikad prije, traže proaktivan i personalizovan pristup. Novitet u našoj ponudi jeste i mogućnost komunikacije klijenata s Bankom putem Raiffeisen Viber Chat-a – izjavio je Dobnigg. (Biznisinfo)