„Kraljica tame“ – Manekenka koju vrijeđaju zbog neobične ljepote

Niakim Gatveh koju nazivaju „Queen Of The Dark“ (kraljica tame) iz rodnog kraja je preselila u SAD u potrazi za boljim životom

Ova ljepotica iz Južnog Sudana hrabro podnosi uvrede na izrazito tamnu boju svoje kože. Ponosna je na svoj izgled i polako gradi karijeru modela.

Nedavno ju je vozač taksija pitao da li izbijelila svoju kožu kada bi joj neko platio. Rekao je ‘Nemoj se naljutiti, ali zanima me da li bi posvijetlila svoju kožu kada bi ti netko platio 10 hiljada dolara?’ Nisam mogla ni reagovati na to već sam se počela smijati glasno, a on je rekao ‘To bi značilo – ne, prisjetila se ova jedinstvena ljepotica neugodnosti koju je doživjela.

– Zašto bi ikada izbijelila ovaj predivan melanin koji mi je Bog podario. Za mene je to blagoslov. Ne bi vjerovali na kakva sve pitanja i komentare nailazim, i kako me sve ljudi znaju gledati zbog moje boje kože. Otkako sam doselila u SAD, stalno nailazim na takve stvari – dodala je.

Priznaje da je postojao jedan period u njenom životu kada je pomislila da posvijetli kožu i to samo zato da više ne bi slušala uvrede i kako bi momcima bila privlačnija. Srećom, bio je to samo trenutak slabosti kakve ima svako barem jednom u životu.

Odlučila je ponosno pokazivati svoju ljepotu i podsticati ljude da prestanu suditi o drugima samo na temelju boje njihove kože, otkriva The Earth Child.