Predivni novitet Ulysse Nardin

Ulysse Nardin, najpoznatiji po svojim hronometrima inspirisanim nautikom, predstavili su još jedan spektakularni časovnik

U pitanju Ulysse Nardin Executive Skeleton Tourbillon Blue. Sa komplikovanim mehanizmom turbijona koji je u potpunosti njihovo djelo, ekstremno minimalističkim skeletonizovanjem i ultra modernim izgledom, ovaj časovnik čini da Ulysse Nardin brend gledamo u skroz drugačijem svjetlu.

Provokativan, kompleksan i nevjerovatno šik, ovaj novi časovnik je dio Ulysse Nardin Exectuive kolekcije, pa stoga, pored predivne plave boje titanijuma i sportskog izgleda, časovnik sa prečnikom od 45 mm ima trostruko duže papučice, dok su keramička baza i karbonski kaiš savršeni akcenti njegove ljepote.

Srce ovog modela čini ručno najvijajući UN-171 mehanizam, kom se možete diviti iz svakog ugla. Mehanizam je predstavljen u skeletonizovanom kućištu, zbog čega djeluje kao da lebdi u vazduhu.

Vodootporan je do dubine od 30 metara. Ima impresivnu rezervu energije od 170 sati, odnosno sedam dana, frekvenciju od 18.800 vph i cijenu od 38.000 eura. (Luxlife)