Elegantni Romain Gauthier časovnik

Haute horlogerie ne podrazumijeva obavezno jako komplikovane časovnike, već one koji predstavljaju prava umjetnička djela

Novi dizajn brenda Romain Gauthier, Insight Micro Rotor sa svojim elegantnim dizajnom koji je u isto vrijeme opčinjavajući i diskretan. Ovaj nezavisni švajcarski časovničarski brend je najpoznatiji po svom Logical One časovniku, ali ako njih pitate, novi model je podjednako privlačan.

Naziv ovog časovnika potekao je od želje brenda da vlasnicima daju pun uvid u kompleksni rad njihovog sata, te se baš iz tog razloga njihov najimpresivniji mehanizam može vidjeti kroz brojčanik i safirnu poleđinu časovnika.

Insight Micro Rotor ima kućište prečnika 39.5 mm i biće dostupan u verzijama od 18K crvenog zlata i platine sa odgovarajućim brojčanikom koji može biti dekorisan bijelim, crnim ili plavim emajlom.  Inače, ovaj časovnik je vodootporan do dubine od 50 metara, dok je njegova rezerva energije procijenjena na osamdeset sati.

Novi Romain Gauthier časovnik svakako odgovara svačijem ukusu, a protkan je vanvremenskom elegancijom i savršenom mješavinom forme i funkcije.

Samo deset ovakvih modela će biti proizvedeno, što svakako doprinosi ekskluzivnosti ovog besprekornog modela. Ova verzija sa detaljima od crvenog zlata košta 75.000 CHF, dok verzija od platine košta 88.000 CHF.