Viktorija Svarovski se udala u vjenčanici od 1.3 miliona dolara

Kada ste nasljednica bogate imperije, tačnije jedne od najvećih kakva je Swarovski, onda se očekuje da i vaše vjenčanje bude simbol glamura i luksuza koji prodajete

U krajnjem slučaju vi ste najbolja reklama. Viktorija Svarovski nedavno se vjenčala za svog dugogodišnjeg partnera, investitora Vernera Murca u vjenčanici koja je koštala čak 1.3 miliona dolara.

Haljina koja je sve zvanice ostavila bez daha je kreacija dizajnerskog studija Michael Cinco koji sjedište ima u Dubaiju – haljina poput onih iz bajke, bila je naravno ukrašena Swarovksi kristalima i to sa čak 500.000 svjetlucavih kristala. Ukoliko ste ikada maštale da izgledate kao princeza na sopstvenom vjenčanju, Viktorija je upravo pružila takav primjer.

Mlada nevjesta dobila je vjenčanicu o kakvoj je maštala. Haljina je bila teška čak 46 kg, a kako sama Viktorija kaže, ona je dobrim dijelom i sama učestvovala u kreiranju haljine kakvu je zamislila. Haljina je naravno dodatno prilagođena dodatim rukavima i kristalima. Vjenčanicu je krasio i 6 metara dugačak šlep, takođe akcentovan kristalima.

Originalna haljina koja je kao inspiracija poslužila za ovu vjenčanicu je dio Majklove kolekcije za proljeće-ljeto 2017 godine.

Haljina koja je inpsirisana tradicionalnim izgledom vjenčanica, djelovala je grandiozno i bogato. Donji dio u obliku slova A uklopljen je uz gornji, djelimično providan sa dugim rukavima i čipkanim vezom. Vjenčanica je bila pun pogodak i mlada je izgledala romantično. Viktorija koja je dobri poznavalac mode odabrala je fantastičan par sandala sa visokom potpeticom Jimmy Choo iz njegove Bridal kolekcije.

Čitav stajling iskombinovala je uz naušnice koje su krasili dijamanti. Mlada se nakon ceremonije vjenčanja više puta presvukla u druge odjevne kombinacije, takođe glamurozne i elegantne. (Luxlife)