Dženifer Aniston i Bred Pit ponovo u vezi?

Bivši supružnici Dženifer Aniston i Bred Pit tajno se sastaju, a on je tješi nakon ljubavnog brodoloma, pišu američki mediji

Svemu je kumovao glumac Džordž Kluni, koji je podstakao Breda da se javi Dženifer i pomogne joj da lakše prebrodi period nakon razlaza.

Sredinom februara Dženifer Aniston i Džastin Teru izdali su saopštenje da se razvode, a par je izgleda ubrzo pronašao nove, odnosno stare ljubavi.

I dok Džastin sve više vremena provodi s kanadskom umjetnicom Petrom Kolins (25), Dženifer je navodno utjehu pronašla u staroj ljubavi.

Brojni američki mediji pišu da je na pomolu pomirenje s Bredom Pitom, a neki čak govore da su Dženifer i on već u vezi, iako to skrivaju od javnosti. Navodno se sreću tajno u kasnim noćnim satima, a sve je počelo nakon dodjele Oskara.

Bred Pit i Dženifer Aniston bili su zajedno pet godina, a razišli su se 2005. Mnogi su ih zvali zlatni par Amerike, a više od 12 godina prošlo je otkako je Pit ostavio Dženifer zbog Anđeline Džoli, od koje se razveo prošle godine.