Na prodaju najpoznatija haljina princeze Dajane

Princeza Dajana je ikona u određenom smislu, a isto se može reći i za Džona Travoltu.

Ipak, stil princeze Dajane je definitivno podjednako velika ikona, kao njih dvoje zajedno. Zašto sada pričamo o tome? Pa, njena haljina, koju je nosila kada je plesala sa slavnim glumcem u Bijeloj kući, dostupna je za kupovinu. Princeza od Velsa poklonila se svijetu i holivudskom univerzumu, kada je nosila Victor Edelstein haljinu od plavog somota, tokom državničke večere koja je održana 1985.godine.

Ta haljina je jedna od njenih najpoznatijih modnih kombinacija, a s obzirom na to da je nosila u četiri važne prilike poslije tog događaja, možemo reći da joj je bila i jedna od omiljenih svakako. Slavna haljina, koja je prije šest godina prodata po cijeni od 240.000 britanskih funti, sada se ponovo našla na aukciji sa novom cijenom u iznosu od 350.000 britanskih funti.

Od slavne vojvotkinje je uvijek očekivano da se odijeva smjerno i skromno, ali ova haljina je definitivno model koji prkosi svim kraljevskim pravilima jer se nosi spuštena sa ramena, sa dijagonalno drapiranom uskom suknjom koja se pripila oko njenog tijela, sa mašnom koja je krasi.

Brojne žene čitavog svijeta željele su da ponesu upravo ovakvu haljinu na svom važnom događaju.

Dajana je ovu haljinu uparila sa čoker ogrlicom od safira, dijamanata i bisera, uz naušnice od sličnih materijala. Da li biste je vi kupile?