Kejt Mildton trudna po četvrti put?

Back stage

Vojvotkinja od Kembridža, supruga princa Vilijama Kejt Midlton, trudna je sa četvrtim djetetom, tvrde njeni prijatelji, prenose mediji u Britaniji

Princ Vilijam i Kejt Midlton dočekali su svoje treće dijete, princa Luisa, prije nešto manje od tri mjeseca, ali izvori tvrde da su već spremni za četvrto.

Oni bi voljeli da imaju dva dečka i dvije devojčice. Kejt je jako važno da njena djeca imaju međusobno jaku vezu kao što ona ima sa svojim bratom Džejmsom i sestrom Pipom, a zna da se će to lakše dogoditi ako između djece bude mala razlika u godinama, izjavio je izvor blizak porodici za magazin Lajf end stajl.

Kejtini prijatelji tvrde da je trudna s četvrtim djetetom. Pokazuje sve znakove trudnoće, a i ona i Vilijam su oduvijek govorili kako žele četvoro djece. Zapravo, Vilijam bi hteo da ima petoro, ali Kejt smatra da je četvoro sasvim dovoljno,ispričao je isti izvor dodajući da vojvotkinja pokazuje mnoge znakove trudnoće.

Ponovno je počela da nosi široku odjeću, izbjegava alkohol i jede kari za kojim uvijek ima želju kad je trudna. Počela je i da jede keks od lavande koji joj pomaže protiv jutarnjih mučnina, rekao je taj izvor smatrajući da je najveća potvrda Kejtine trudnoće njen izostanak s proslave rođendana princa Čarlsa zbog, kako kaže, iscrpljenosti i mučnine.