Lacoste predstavlja magičnu prazničnu kolekciju

Ukoliko niste Stiv Irvin ili strastveni ljubitelj krokodila, onda vjerovatno na prvi pogled možete prepoznati samo jednog ovakvog stvora – onog koji krasi Lacoste majice.

Reptili nisu nikada izgledali ovako dobro, a mnogi od njih su dobili preobražaj u novoj, specijalnoj prazničnoj Croco Magic kolekciji. Asortiman se sastoji od muških i ženskih stilova, koji su dekorisani slavnim krokodilskim logoom. Logo je sam po sebi jako interesantan i predstavlja brojne krokodile koji se sastaju kako bi formirali njegovu veću verziju.

Šta možete očekivati od ove kolekcije? U ponudi su brojne vrhunske opcije, poput polo majica dugih i kratkih rukava, bluzona, najlon ranca, torbe i uzbudljivog asortimana silikonskih časovnika. Dodatni predmeti iz nove linije sadrže kape, šalove, džempere i haljine, dok su kožni modeli takođe u ponudi.

Svi predmeti iz ove linije proizvedeni su od mješavine materijala kao što su vuna i pamuk. Torbe su kreirane od kože visokog kvaliteta i ukrašene lancima. Nova Lacoste Croco Magic kolekcija ima cijene koje idu od 198 do 398 dolara, a već sada je dostupna za kupovinu.