Ovaj gedžet može biti tablet, laptop i desktop

Gadget

Frame može biti tablet, laptop i desktop! Sa fleksibilnom kičmom koja ide preko njegove sredine, Frame se može nositi savijeno kao laptop.

Kada ga otvorite, dobijete poprilično veliki tablet od petnaest inča, koji je idealan za multitasking, pretraživanje internet, skiciranje ili gledanje filmova. Ako ga presavijete duž kičme, jedna polovina ovog uređaja se pretvara u touchscreen tastaturu, dajući vam mogućnost korišćenja ovog gedžeta kao laptopa.

U laptop režimu rada, možete postaviti displej u koji god ugao da vama odgovara, a po potrebi možete smjenjivati laptop i tablet režim rada. Ako želite malo više snage, Frame može postati all-in-1 PC. Uz dok koji mu daje mogućnost vertikalnog pozicioniranja, dok ga istovremeno napaja, Frame postaje vaš lični desktop, kome možete dodati tastaturu, miša, hard drajv, druge vrste drajvova i SD kartice, a takođe sadrži audio džek, što vam daje sve beneficije desktop računara u gedžetu koji posjeduje sve dobre strane laptopa i tableta takođe.

Sa USB i HDMI portovima sa strane, zajedno sa čitačem kartica i audio džekom, Frame je tablet bez granica. Ako tome dodamo fleksibilni OLED displej, Frame postaje poprilično interesantan laptop. Na kraju, dodajmo i dok u ovu mješavinu, jer tako dobijamo najversatilniji desktop računar na svijetu, koji vam daje mogućnost nošenja svih vaših neophodnih podataka, posla ili zabave sa sobom.