Savršen iPhone 11 Pro košta 20.000 eura!

Mobilni

Ovaj iPhone ima sve što i iPhone 11 Pro, ali nema tu izbočinu od kamere i optočen je zlatom i dragim kamenjem. Ali, ima kupaca i za to!

Bez obzira na to voljeli vi Apple ili ne – iPhone 11 Pro je jedan od najboljih telefona na tržištu! Testovi to pokazuju i listom su pozitivni!
Dizajn iPhone 11 Pro ne odskače od oprobane i uspješne Apple formule, ali su tri kamere, koje štrče iz kućišta, za mnoge previše i nisu dojmljive.

U tom slučaju, poznata ruska kompanija Caviar, koja se bavi proizvodnjom luksuzne robe i telefona, ima rješenje – zlatni iPhone 11 Pro, koji nema tu izbočinu od kamere!

Društvu za zaštitu životinja se nove Caviar iPhone 11 Pro verzije svakako neće dopasti, jer se “leđa“ prave od krokodilske i kože pitona, a ostatak kućišta se zaliva zlatom i posipa dragim kamenjem različitog porijekla i vrijednosti.

Cijene ovih iPhone 11 Pro modela, podijeljenih u šest kategorija idu od 4.420, preko 12.290 do nevjerovatnih 19.250 eura. Imena nove luksuzne serije je VICTORY, a modeli su PASSION, ELEGANCE, BLOOM, DESIRE, TITANIUM ALLIGATOR i BLACK GOLD ALLIGATOR.

Postoje i serije, koje nisu optočene zlatom: LOVE, DIAMOND; TITANIUM, BLACK TITANIUM, BRONZE i TITANIUM BLACK ALLIGATOR. Ovi uređaji su “samo“ pozlaćeni i izrađeni su od bronze ili titanijuma. Njihove cijene su od 4.890, preko 5.040 do 12.390 i 12.780 eura.

Svi ovi telefoni, osim što izgledaju luksuzno i imaju identične karakteristike u odnosu na običan iPhone 11 Pro model, teži su za oko 50-100 grama finih metala, kojima je sakrivena izbočina kamere, pa ona tek-tek viri iz kućišta.

Telefoni su dostupni na upit, preko sajta, čekaju se do dva mjeseca i prodaju se u crvenoj, bijeloj, ljubičastoj, braon, sivoj ili crnoj boji i u neizmijenjenoj boji prirodne aligatorske, pitonove ili neke druge kože i materijala od kojeg su napravljeni (zlato, pozlata, titanijum, bronza…)