Master & Dynamic lansira novu verziju svojih kultnih slušalica

Master & Dynamic brend skoro je predstavio drugu generaciju svojih impresivnih MW07 slušalica – MW07 Plus True Wireless Earphones.

Sa četiri dezena i boje i brojim tehničkim novitetima, ove slušalice kvalitet zvuka podižu na sasvim novi nivo. Sa baterijom koja vam daje 40 sati reprodukcije, uz elegantno kućište za punjenje od nerđajućeg čelika, MW07 Plus True će se dopasti mnogima. Dodajte tome Bluetooth 5.0 sa dometom od 30 metara, uz dualnu redukciju buke za mikrofon i jedinstvene berilijumske drajvere od 10 mm i dobićete par nevjerovatnih slušalica vrhunskog kvaliteta.

S obzirom na to da boje igraju veoma važnu ulogu u životima većine modernih ljudi, MW07 Plus True model dolazi u Tortoiseshell, Steel Blue, White Marble i Studio 35 x Kevin Durant Special Edition Black Quartz. Štaviše, svi modeli dolaze sa kućištem za punjenje koje je ručno urađeno i polirano, uz mekanu vrećicu za nošenje.

Kao što smo već naveli, slušalice imaju bateriju koja traje do 40 sati sa kućištem za punjenje. Što se samih slušalica tiče, one vam nude 10 sati reprodukcije kada su sasvim napunjene, dok vam kućište obećava dodatnih trideset sati. Slušalice se mogu napuniti do 50 % za petnaest minuta, odnosno 100 % za 40 minuta.

Cijena novih slušalica skočila je do 299 dolara, ali kada uzmemo u obzir sve napredne osobine sa kojima one dolaze, uključujući Ambient Listening Mode koji vam dozovljava da ih prilagodite svom okruženju i Feedforward Active Noise-Cancellation za smanjenje pozadinske buke, mislimo da su vrijedne svake pare.