Galaxy A53 5G i Galaxy A33 5G: Fenomenalno mobilno iskustvo dostupno svima

Mobilni

Kompanija Samsung Electronics predstavila je danas modele Galaxy A53 5G i Galaxy A33 5G i tako zaokružila paket najnovijih Galaxy inovacija, nudeći pristupačno, sveobuhvatno mobilno iskustvo. Sa potpuno novim procesorom, originalnom AI kamerom za Galaxy seriju, proširenim i preglednim ekranom i baterijom koja traje dva dana, nova Galaxy A serija odlikuje se 5G konektivnošću, najvišim stepenom bezbjednosti, ekološkim, modernim i tankim dizajnom, kao i naprednim povezanim iskustvom. Pored toga, oba uređaja podržavaju redovna ažuriranja One UI i Android OS i bezbjednosna ažuriranja kako bi mobilno iskustvo korisnika uvijek bilo na najvišem nivou.

„Vjerujemo da svi zaslužuju mogućnost da iskuse pozitivan uticaj koji mobilna tehnologija može da ima na njihov život“, izjavio je TM Roh, predsjednik i rukovodilac odjeljenja za Mobilno iskustvo (MX) u kompaniji Samsung Electronics. „Zahvaljujući našoj najnovijoj seriji Galaxy A, sada je lakše nego ikada uživati u naprednom, inovativnom i isplativom mobilnom iskustvu koje nude Galaxy uređaji“.

Pravite savršene snimke u svakoj situaciji

Bilo da kreirate sadržaj ili ga dijelite sa prijateljima, Galaxy A53 5G i Galaxy A33 5G nude napredno iskustvo kamere najnovije generacije i brojne moćne i zabavne funkcije serije Galaxy S. Sistem četvorostruke kamere modela Galaxy A53 5G ima 64MP OIS kameru sa VDIS tehnologiju za pravljenje oštrih i jasnih snimaka u svakom trenutku, dok 32MP prednja kamera visoke rezolucije omogućava odlične selfije i čiste video pozive.

Sa potpuno novim 5nm procesorom, inovativna VI kamera nove serije Galaxy A obezbjeđuje da svaka slika izgleda savršeno – čak i pri slabom osvjetljenju. Unaprijeđeni noćni režim automatski spaja čak 12 slika odjednom, tako da noćni snimci izgledaju potpuno jasno. A kada snimate video pri slabom osvjetljenju, broj frejmova u sekundi serije Galaxy A se automatski prilagođava da bi se napravili osvijetljeni, čisti video snimci.

Unaprijeđeni Portrait Mode preciznije bilježi dubinu i obrise predmeta sa dvostrukim kamerama i moćnom vještačkom inteligencijom. A u režimu zabave posebni trenuci mogu biti dodatno istaknuti korišćenjem veselih filtera i efekata koji sada rade sa ultraširokim sočivom. Dodatno, funkcija remasterovanja fotografija oživljava stare fotografije dok brisač objekata eliminiše sve što je slučajno snimljeno u pozadini.

Maksimalno unaprijedite iskustvo gledanja bilo gdje i bilo kada

Ranije se dešavalo da po sunčanom danu bude teže da se vidi šta je na ekranu pametnog telefona, ali inteligentni algoritam nove serije Galaxy A garantuje vjerne detalje prikaza, čak i napolju. Široki 6,5-inčni Super AMOLED ekran modela Galaxy A53 5G takođe nudi stopu osvježavanja od 120Hz za sveobuhvatno iskustvo, dok Galaxy A33 5G ima 6,4-inčni Super AMOLED ekran sa stopom osvježavanja od 90Hz. Pored toga, nova serija Galaxy A je sada opremljena dvodnevnim trajanjem baterije i superbrzim punjenjem od 25W – tako da gledanje, strimovanje i drugo može da traje duže.

Prelijep i izdržljiv dizajn sa svrhom

Nova serija Galaxy A je stručno osmišljena da bude moderna, funkcionalna i održiva. Tanak okvir uređaja daje elegantan i savremen izgled, a Ambient Edge dizajn savršeno uklapa kameru sa tijelom telefona. Galaxy A53 5G i Galaxy A33 5G se odlikuju izdržljivim staklom Corning® Gorilla® Glass 5 i IP67 otpornošću na vodu i prašinu i tako obezbjeđuju poboljšanu izdržljivost i sigurnost.

Samsung oduvijek ispituje šta je sve moguće sa tehnologijom i nastavlja da osmišljava kako najbolje koristiti resurse naše planete. Počevši od avgusta 2021. godine sa strategijom Galaxy za planetu, Samsung je posvećen sprovođenju konkretnih ekoloških akcija kako bi pomogao da planeta postane zdravija do 2025. godine. Oslanjajući se na Samsungove napore u oblasti održivosti, serija Galaxy A eliminiše utikač za punjač i smanjuje veličinu pakovanja. Pakovanje takođe koristi papir iz održivih izvora, a sam uređaj koristi reciklirane otpadne materijale za bočne dugmiće i ležišta za SIM karticu.

Pored materijala, i radni vijek nove serije A je produžen. Oba uređaja garantuju čak četiri generacije ažuriranja One UI i Android OS i čak pet godina bezbjednosnih ažuriranja. Ove funkcije omogućavaju korisnicima pristup najnovijim softverima i bezbednosti kako bi maksimalno produžili radni vijek pametnog telefona.

Povezano Galaxy iskustvo, bezbjedno i na jedan klik

Nova serija Galaxy A obezbjeđuje zaštitu podataka i informacija koju garantuje Samsung Knox. Prilikom skladištenja privatnih fotografija, bilješki i aplikacija, bezbjednosni folder nudi korisnicima šifrovani, digitalni sef, tako da samo oni mogu da pristupe njegovom sadržaju. Korišćenjem funkcije privatnog dijeljenja korisnici mogu da kontrolišu ko ima pristup fajlovima i na koje vrijeme. Galaxy A53 5G i Galaxy A33 5G takođe imaju novi Samsung Wallet, pogodan i zaštićen prostor za bezbjedno čuvanje svega od bording karata do kreditnih kartica.

Galaxy A53 5G i A33 5G savršeno rade sa drugim Galaxy uređajima za kompletno, povezano iskustvo Galaxy ekosistema. Audio opcije su proširene povezivanjem serije slušalica Galaxy Buds sa nizom uređaja, uključujući Galaxy A53 5G i Galaxy A33 5G. Dostupno na slušalicama Galaxy Buds Pro i uskoro na Galaxy Buds2 i Buds Live, korisnici će moći da uživaju u 360 Audio tehnologiji koja pruža vjeran, sveobuhvatan 3D zvuk. Kad treba da budete produktivni, koristite link za Windows da povežete novu seriju Galaxy A na Windows PC da biste kopirali i lijepili, prebacivali fajlove i čak odgovarali na pozive ili poruke.

Za više informacija posetite link https://news.samsung.com/global/galaxy-a53-5g-and-galaxy-a33-5g-
awesome-mobile-experiences-open-to-everyone