Bema otvara prodavnicu u centru Banjaluke

BUSINESS KLUB

Tvornica obuće “Bema” Banjaluka, koju već skoro dvije decenije uspješno vodi tehnički direktor Marinko Umičević, otvoriće do kraja avgusta svoju prodavnicu u centru Banjaluke, na radost svih građana koji cijene kvalitetnu obuću.

U izjavi za Banjaluka.net, Umičević je rekao da su na zahtjev i molbe svojih kupaca da otvore prodavnicu obuće u gradu, najzad uspjeli da dobiju lokal u centru grada, na adresi Marije Bursać broj 5, poslovni prostor broj 41 u zgradi Vakufska palata, preko puta parka Petar Kočić.

“Radi se o poslovnom prostoru od 35 metara kvadratnih, koji je u jako dobrom stanju. Konkurisali smo na javni oglas o zakupu poslovnih prostora koji je raspisao Grad Banja Luka. Na konkursu smo bili drugi, međutim prvi ponuđač nije izmirio sve zakonske obaveze i Tvornica obuće „Bema“ je dobila ovaj poslovni proctor”, precizirao je Umičević.

On je dodao da su ovaj prostor dobili uz podršku gradonačelnika Banjaluke na čemu su mu veoma zahvalni.

“Zaista je veliki iskorak imati prodavnicu u samom centru grada, a Tvornica obuće „Bema“ sa 10 odsto puni budžet grada Banjaluka. Mi smo društveno odgovorna firma i zaslužili smo taj objekat. Trebalo je da poslovni prostor u centru grada dobijemo puno ranije, ali ko čeka dočeka, nažalost ranije nije bilo razumijevanja”, rekao je Umičević.

Inače, nova prodavnica “Beme”, ovog puta u centru grada, biće otvorena do početka nove školske godine. U novom prodajnom mjestu ove uspješne banjalučke tvornice, kupcima će biti ponuđene kvalitetne cipele od prirodnih materijala po povoljnim cijenama.

“Ovo je jedan u nizu iskoraka Tvornice obuće “Bema“, koja u narednom periodu planira povećanje domaće proizvodnje”, dodao je Umičević, koji sa velikom uspjehom vodi ovu tvornicu, za šta je nagrađen značajnim brojem priznanja, jer je riječ o privredniku koji zna posao kojim se bavi. Neka od posljednjih priznanja, kao potvrda uspješnog rada, su svakako Ključ Grada Banjaluka-najveće gradsko priznanje, kao i “Nagrada za životno djelo”, odnosno priznanje za najboljeg menadžera u obućarskoj industriji regiona, koje mu je dodjeljeno prije nekoliko dana od strane Evropske nezavisne agencije.