Pet aplikacija koje su obilježile 2016. godinu

Adobe Photoshop Fix, Anchor, Face Changer 2, Giphy Cam i Google Duo ostavili su najdublji trag na tržištu

Kako se godina bliži kraju tako i u svijetu tehnologije podvlače završni računi. Na tržištu aplikacija velika je konkurencija, ali na kraju godine treba proglasiti one najbolje koje su obilježile prethodnu godinu. N1 napravio je listu onih koje su ostavile najdublji trag na tržištu.

Adobe Photoshop Fix
Ova aplikacija uzima ono najbolje od Photoshopa i donosi to u pakovanju prilagođenom Android uređajima. Na korišćenje je ponuđeno nekoliko desetina alata koji će ukloniti sve nesavršenosti s fotografija.

Anchor
Ovu aplikaciju najlakše je zamisliti kao ‘podcaste’ koji se miješaju s društvenim mrežama. Za korišćenje je dovoljno snimiti jednu jednominutnu audio datoteku, a ostali korisnici se mogu uključiti dodajući svoje datoteke. Rezultat je beskonačan niz provokativnih diskusija.

Face Changer 2
Zahvaljujući ponajviše Snapchatu, zaluđenost virtuelnim zamjenama lica je ovogodišnji apsolutni hit. Srećom, Face Changer 2 ostvariće i najluđe snove kad je riječ o zamjeni lica.

Giphy Cam
Ova aplikacija omogućava stvaranje divnih kombinovanih fotografija, ilustracija, filtera i drugih efekata koje onda pretvara u GIF animaciju. Rezultati su urnebesni i stvaraju ‘zavisnost’.

Google Duo
S ovom aplikacijom jednostavno pronalazite osobu koju želite nazvati, ali za razliku od klasičnog poziva s ovom aplikacijom sagovornika možete i gledati.