Džoni Dep troši dva miliona dolara mjesečno

Džoni Dep našao se u ozbiljnim finansijskim problemima za koji je kriv njegov raskalašan život, tvrde njegovi nekadašnji menadžeri

Slavni glumac početkom godine tužio je svoj bivši poslovni tim za prevaru vrijednu 25 miliona dolara. Oni su sada uzvratili tvrdeći da Dep živi „ultra ekstravagantnim“ načinom života, koji ga košta čak dva miliona dolara mjesečno.

Menadžeri su podnijeli protivtužbu u kojoj navode da im on duguje preko 560 hiljada dolara za neplaćene provizije i naknade za korišćenje kreditnih kartica. Tvrde da su Džonija u nekoliko navrata upozoravali da troši previše novca i da su mu savjetovali da potpiše predbračni ugovor sa Amber Herd, kojoj je nakon razvoda morao da plati sedam miliona dolara.

Menadžeri kažu da je Dep u potpunosti odgovoran sam za sve finasijske probleme sa kojima se suočio.

Prema njihovim navodima Dep je potrošio i 18 miliona dolara na 45 metara dugu jahtu, četiri miliona dolara na neuspješnu muzičku izdavačku kuću, da je trošio 300.000 dolara mjesečno na osoblje koje čini 40 zaposlenih, 200.000 dolara na privatne avione i 150.000 dolara mjesečno na 24-časovno obezbjeđenje.

Dep je sa ovim menadžerima sarađivao od 1999. do početka 2016. godine, kada je on imao izuzetno dobar period u karijeri zahvaljujući ulogama u blokbasterima „Pirati sa Kariba“, „Alisa u zemlji čuda“ i „Čarli i fabrika čokolade“.