Vrhunac elegancije: Porsche design Huawei mate 9

Inovatori iz Porsche Design brenda su se udružili sa Huawei kompanijom kako bi predstavili jedan veoma neobičan proizvod – predivni i besprekorni Porsche Design Huawei Mate 9

Ovaj pametni telefon ograničenog izdanja spaja poznatu estetiku Porsche Design studija sa Huawei inženjerskom ekspertizom, a može biti vaš za 1.395 €. Sa zaobiljenim ivicama, grafitnim završnim detaljima i crnom bojom, ovaj telefon ima unikatni, intuitivni korisnički interfejs, akcentovan prefinjenim osobinama, revolucionarnom brzinom, baterijom koja veoma dugo traje.

Zaslon odlikuje manja dijagonala u odnosu na obični Mate 9 (5,5″), ali i veća rezolucija – 2.560 x 1.440 piksela.

Porsche Design Huawei Mate 9 će svojim korisnicima dati priliku da uživaju u spektakularnim fotografijama i video snimcima, zahvaljujući Dual Lens kameri druge generacije, koja je kreirana u saradnji sa Leica brendom. Sa monohromnom kamerom od 20 mpx i kamerom u boji sa 12 mpx, ovaj ekskluzivni uređaj će na najbolji način zabilježiti vaše uspomene.

Zahvaljujući najnovijim procesorima svijeta i dugom životnom vijeku baterije, ovaj moderni uređaj će vam praviti društvo i izmamljivati osmijeh duže vreme, jer 4.000 mAh mogu podnijeti sve vaše aktivnosti. Najnoviji Android 7 savršeno radi na kombinaciji Kirin 960 čipseta i 6 GB RAM memorije, dok displej visoke rezolucije od 5.5 inča garantuje kristalno čistu sliku, a tu je i integrisana fleš memorija od 256 GB, koja će vam vjerovatno biti dovoljna za sve vaše slike, snimke i omiljenu muziku.

Mate 9 Porsche Design nudiće se iskljućivo u jednoj boji – Graphite Black.