Gvinet Paltrou prodaje luksuzni stan za 10 miliona dolara

 

Holivudska glumica Gvinet Paltrou se već neko vrijeme pokušava da proda stan koji se nalazi u njujorškoj četvrti Tribeka

Sada se luksuzni stan ponovo nalazi u ponudi trgovaca nekretninama, a slavna glumica za njega traži 10 miliona dolara. Svojevremeno su Paltrou i njen suprug, Kris Martin, frontmen rok grupe Koldplej, nakon razvoda za ovaj stan tražili 14.25 miliona dolara, da bi cijenu ponovo spustili za dodatnih 2 miliona u novembru krajem prošle godine. Inače, slavni par je ovaj stan kupio za iznos od 5.1 milliona dolara.

Stan je izuzetno luksuzan i savršeno stilski opremljen. Prostire se na skoro 1200 m2, posjeduje tri spavaće sobe, 4 kupatila i visoke tavanice, kao i ogromnu terasu sa savršeno udubnim namještajem za relaksaciju i opuštanje.

Za besprekoran stil ovog stana bio je zadužen dizajnerski duo Roman & Williams. Čitavim enterijerom dominira bijela boja koja prostoru daje prozračnost, svježinu i dodatnu prostranost. Mnogo svjetla dopire kroz francuske prozore koji se prostiru od poda do plafona u dnevnom boravku. Čak je i dječija spavaća soba u kombinaciji bijele, sa nježno roze tonovima, pa će budući vlasnici ukoliko imaju djecu, dobiti savršeno utočište za svoje mezimce.