Savršena vila u Španiji za 16,5 miliona dolara

Living

 

Savremena vila po imenu Benahavis, koja ima mermerne podove, podno grijanje, klimu, zatvoreni bazen sa grijanom vodom, šarmantni kućni bioskop, lift i predivnu baštu sa automatskim sistemom navodnjavanja. Procijenjena je na 16.5 miliona dolara

Nalazi se u južnoj Španiji, u neposrednoj blizini Marbelje, a sadrži osam spavaćih soba i isto toliko kupatila, pored brojih predivno uređenih prostora za uživanje u ljepšoj strani života, prenosi luxlife.rs.

Njena površina ukupno mjeri 1.836 m2, a vila se prostire na tri nivoa. Ovaj sasvim novi posjed nalazi se na izdignutoj parceli sa veoma privilegovanim položajem, zbog kog obećava panoramski pogled prema Sredozemnom moru, Gibraltaru, pa čak i Africi! Ali, to nije sve. Udobna soba za sjedenje sa kaminom će probuditi uspavane romantičare u svakom od nas, a savršeno se uklapa sa master spavaćom sobom koja posjeduje privatno kupatilo i garderobu.

Zatvoreni spa kutak sa bazenom sa grijanom vodom, saunom i parnom sobom, kao i predivni bazen na otvorenom će vam pružiti više nego dovoljno opcija za relaksaciju ili zabavu. Pored toga, u podrumskom dijelu ove vile nalazi se biokop i kućna teretana.

Što se tiče smještaja za goste, ova vila nudi dvije sobe sa privatnim kupatilima, dnevnu sobu sa ljetnjom kuhinjom i kućnu kancelariju. Garaža sa dovoljno mjesta za šest automobila će svakako zadovoljiti vaše potrebe, dok je osoblje vile tu za sve ostalo. Osoblje inače ima svoj odvojeni stan, sa odvojenim ulazom.