Big Bang Sugar Skull Fluo, nova ikona neonskog trenda

Big Bang je dokazao mogućnost uvođenja ekskluzivnih dizajna

Big Bang Sugar Skull Fluo, nova ikona neonskog trenda, dekorisana je fluorescentnim akcentima, a nudi četiri svjetlucave čipkaste interpretacije koje mogu krasiti ručne zglobove. Očaravajuć i glamurozan, ovaj časovnik odjeven je najfinijim St Galen vezom u blistavim, jarkim tonovima. Cobalt Blue, Sunflower, Hot Pink i Malachite Green su četiri nijanse, odabrane da osvježe izgled ovog modela.

Za ovo proljeće, Big Bang Broderie Sugar Skull Fluo još jednom nudi tradicionalne materijale, sa originalnim i modernim preokretom. Ovog puta, preokret je predstavljen Bišof vezom iz St Galena. Ovaj starinski zanat putovao je oko čitavog svijeta, a čvrsto je ukorjenjen u svijetu mode.

Svojim modernim inovacijama, performansama i kreativnošću, internacionalno poznati švajcarski brend Bischoff je ključna figura ove industrije. U svojim radionicama u Sent Galenu nadomak Ciriha, njihovi umjetnici su kreirali unikatni fluorescentni vez na svilenoj organzi u vidu cvjetnih arabesknih motiva, koji suptilno otkrivaju dizajn lobanje koji krasi brojčanik. Primamljiva fluorescentna čipka kreira snažan kontrast sa crnom keramikom i dodaje dubinu originalnom dizajnu ovog modela. Njegovo kućište od 41 mm otkriva motiv lobanje sa električnim nijansama, koju dodatno akcentuje 12 obojenih dragulja – plavih, žutih ili pink safira ili pak tsavorita – kao i kaiš koji je ukrašen jarkim vezom. Sve četiri boje biće proizvedene u serijama od sto komada.

Ovaj časovnik sadrži HUB1110 švajcarski samonavijajući mehanizam, koji ima otvoreni rotor, rezervu energije od 42 h, 25 dragulja i frekvenciju od 28.800 vph. Časovnik je vodootporan do dubine od 100 metara.