Montegrappa pirates, predivni piratski časovnik

Italijanski proizvođač satova Montegrappa je poznat po svojim časovničarskim kreacijama koje sadrže nevjerovatne detalje, ali ovaj piratski časovnik je zaista nešto sasvim drugo

Ovaj luksuzni brend je odlučio da predstavi model koji će u svima nama probuditi buntovnički, piratski duh i to je uradio pomoću Pirates časovnika koji zaista izgleda fenomenalno.

Prvo što primijetite kada ugledate ovaj časovnik jesu kompleksni detalji koji se nalaze na kućištu. Časovnik zaista djeluje kao da je došao sa zaboravljenog piratskog broda, a kosturske glave, zmije i drugi piratski simboli samo pojačavaju taj utisak. Ovakvo detaljno kućište je predstavljalo nevjerovatno težak zadatak za Montegrappa brend, ali oni su kao i uvek uspjeli da naprave pravo remek djelo koje je će usrećiti svakog.

Prečnik kućišta iznosi 43 mm, što znači da je ovaj model i te kako vidljiv na zglobu. Predstavljen je u dvije verzije i one se jedino razlikuju po boji kućišta, što znači da ćete moći da birate između zlatne i srebrne varijatne. Unutar prelijepo ukrašenog kućišta nalazi se ETA 2824 automatski mehanizam koji je zaslužan za precizno pokazivanje vremena.

Brojčanik je jednostavan i crn, a na njemu se nalaze jasno vidljivi indikatori sa kazaljkama. Narukvica je napravljena od kože raže, što će vas još više navesti da se osjećate kao pravi pirat.

Pošto se radi o luksuznom časovniku koji će biti proizveden u samo 88 primjeraka, cijena mu iznosi tačno 4500 dolara.