Delta Motorsu Grand Prix na Sajmu automobila u Beogradu

Na 53. Međunarodnom salonu automobila kompanija Delta Motors dobila je Grand Prix nagradu za unapređenje cjelokupnog nastupa BMW grupe na sajmu automobila

Delta Motors ove godine prvi put nastupa u BMW Hali 2A, koja je za ovu priliku preuređena po ugledu na izložbene prostore BMW grupe na najznačajnijim svjetskim sajmovima. Cjelokupan utisak nastupa, ocjenjivao je stručni žiri, u sastavu prof. dr Čedomir Duboka (predsjednik), prof. dr Stevo Bunčić (Saobraćajni fakultet Univerziteta u Beogradu) i Marija Jeličić (Communis). Kriterijum za ocjenjivanje bila je i prezentacija eksponata na štandu, komunikacija sa posjetiocima kao i vizuelni doživljaj prostora.

Na izložbenom prostoru od 2900m2, predstavljena je kompletna gama BMW grupe kao i modeli MINI vozila.

Najveću zvijezdu  BMW hale predstavlja nova, sedma generacija BMW Serije 5. Predstavljen je i model Serije 7 Mont Blanc edicije, u individualnom paketu opreme, koji predstavlja jedan od 100 primjeraka u svijetu, dok je poseban dio rezervisan za BMW M i M performance modele.

Premijerno je prikazan segment BMWi vozila, na električni i hibridni pogon, a kompanija Delta Motors dobila je i posebno priznanje za uvođenje električnih vozila na tržište Srbije. (BIZLife)