Čikago Bulsi nude Teodosiću višegodišnji ugovor

Specijalizovani košarkaški sajt „Eurohoops“ objavio je da su Čikago Bulsi spremni da ponude višegodišnji ugovor kapitenu ’Orlova’ Milošu Teodosiću

Prema njihovim izvorima, NBA velikan želi da za pleja CSKA spremi ponudu mnogo veću od one koju nude Moskovljani, kako bi zadržali svog igrača (12 miliona eura za tri godine).

„Eurohoops“ navodi da je prva zvijezda ekipe, Džimi Batler zatražio od Bulsa da ga “trejduju“ u Klivlend, a podsjeća da je klub iz Čikaga umio da pogodi kada su u pitanju košarkaši iz Jugoslavije – Toni Kukoč i sada Nikola Mirotić.

Mnogo toga može da se promijeni u narednim danima, ali u ovom trenutku, kako navode, Bulsi su najozbiljniji kandidati za sljedeću Teodosićevu destinaciju.

Kapiten ’Armejaca’ ove sezone je u Evroligi prosječno bilježio 16,1 poen i 6,8 asistencija i 2,1 skokova u Evroligi, a 11,3 poena uz 6 proigravanja i 2,4 uhvaćene lopte u VTB ligi.

Teodosiću je posle osvajanje VTB lige sa CSKA ponuđen novi ugovor, ali on nije želio da komentašire za ruske medije spekulacije o njegovoj budućnosti.

– Imali smo sjajnu sezonu, bilo je teško zbog novog formata Evrolige. Nažalost nismo osvojili EL, ali je bitna titula i u VTB ligi. Sada želim da odmorim i odlučim šta ću dalje u karijeri. Trenutno meditiram – rekao je Teodosić.