Najskuplji OnePlus model ikada

Mobilni

Kako bi proslavili svoju petu godišnjicu, OnePlus kompanija udružila se sa brendom McLaren, kako bi lansirali novo specijalno izdanje svog 6T modela…

Nazvan OnePlus 6T McLaren Edition, ovaj pametni telefon dolazi sa estetskim i tehničkim unapređenjima, koja će ga sa lakoćom izdvojiti iz horde standardnih varijanti. On dolazi u McLaren brendiranom pakovanju, jarkoj papaja narandžastoj boji. Zajedno sa OnePlus 6T modelom, pakovanje sadrži specijalni narandžasti i crni USB-C kabal i priključak za slušalice, McLaren brendiranu masku, kao i komad karbona smješten u akrilni blok, uz knjigu sa tvrdim povezom o istorijskim McLaren trkačkim naporima.

Dizajn prednjeg dijela ostao je nepromijenjen, pa model ima isti displej od ivice do ivice, sa zarezom na vrhu. Unutra, McLaren izdanje je dobilo nešto više RAM memorije. Standardni model je dolazio sa 6, odnosno 8 GB RAM memorije, dok specijalno izdanje ima masivnih 10 GB. Pored toga, model ima opciju brzog punjenja, za koje brend tvrdi da je do 50 procenata brže od standardnog.

OnePlus 6T McLaren Edition model se već može kupiti sa cijenom od 700 eura, zbog čega je proglašen za najskuplji OnePlus model ikada.