Apple sat koji košta više od Porschea

Lux

Ako želite da uparite svoj prilagođeni iPhone XS Max, koji je dekorisan nekim od najskupljih dostupnih materijala, sa odgovarajućim Apple Watch Series 4, Goldgenie je pravi brend za vas…

Ovaj britanski brend poznat po prilagođavanju skupocenih predmeta i tvorac luksuznih poklona, predstavio je svoj novi 24K zlatni Apple Watch Series 4 asortiman, sa najmanje šest različitih, nevjerovatno dekadentnih opcija.

Apple Watch Series 4 modeli lansirani su prošle godine, a došli su sa ključnim unapređenjima najpopularnijeg pametnog sata na svijetu. Jedno od najočigednijih unapređenja jeste veći displej, koji je praćen tanjim dizajnom sata, što kao rezultat nudi veoma privlačan izgled lica ovog modela, bez krune.

Veći Series 4 satovi od 44 i 40 mm imaju kućište praktično istih dimenzija kao njihovi prethodnici, a pored toga, oni nude nove senzore rada srca, redizajniranu Digitalnu krunu i munjevito brzi procesor.

Goldgenie brend dekorisao je svoje novo Apple Watch izdanje različitim finišima, uključujući 24K zlato, roze zlato i platinu, zajedno sa dekoracijom različitim dragim kamenjem. Kao dio najnovijeg asortimana, Goldgenie je predstavio i verzije dekorisane Swarovski kristalima i VS1 dijamantima.

Cijene ovih modela kreću od 2.600 dolara, a dosežu 144.000 dolara, koliko je potrebno izdvojiti za Gold Apple Watch 4 Diamond Ecstasy verziju.