Nakon Banjaluke, Mišković otvorio Delta Planet i u Bugarskoj

Uz zvuke duvačkog orkestra svečano je otvoren šoping mol Delta Planet u Varni, drugi najveći centar ovog tipa u Bugarskoj.

– Delta ne dolazi prvi put u Bugarsku, prije više od 10 godina investirala je u maloprodajni lanac Pikadili. Sada, sa otvaranjem šoping mola Delta Planet, mi imamo potvrdu da je Bugarska otvorena za investicije i da su kompanije iz Srbije dobrodošle u vašu zemlju,izjavila je Zorana Burlić, direktor kompanije Delta Real Estate.

Investicija Delta Real Estate-a i partnerske kompanije AP Investment vrijedna je 120 miliona eura i prostire se na 110.000m2, od čega je 40.000m2 za izdavanje.

Ovaj šoping mol bazira se na novom “retailtainment” konceptu koji kombinuje šoping iskustvo i zabavu. Tako se u ovom objektu nalaze velike interaktivne zone za zabavu na čak 4000m2.

Otvaranju su prisustvovali i prisutnima se obratili Stojan Pasev, predsednik okruga Varne, Ivan Portnih, gradonačelnik Varne, Zorana Burlić, generalni direktor kompanije Delta Real Estate i Petar Dudolenski, suosnivač kompanije AP Investment, saopšteno je iz Delta Holdinga. Svečanosti su prisustvovali i visoki zvaničnici Bugarske, grada Varne, predstavnici medija, ambasada, privrede iz Bugarske i Srbije.

Delta Holding je prije samo nedjelju dana otvorio Delta Planet u Banjaluci, prvi šoping mol u tom gradu.