Aston Martin DBS Superleggera sa potpisom Danijela Krega

Automobil dolazi sa Omega časovnikom ograničenog izdanja i kartama za premijeru novog Bond filma, “No Time to Die”…

Ne postoji brend automobila koji je očiglednije povezan sa Džejms Bondom od Aston Martina. Ove praznične sezone, imaćete priliku da kupite jedan od automobila slavnog brenda, koje je dizajnirao sam Agent 007, odnosno čovjek koji ga trenutno igra, Danijel Kreg.

Ove godine, godišnja Neiman Marcus Christmas Book sadrži ultra rijetki Aston Martin DBS Superlegerra dizajniran od strane franšizne zvijezde. Ako to nije dovoljno da zainteresuje sve ljubitelje slavnog tajnog agenta sa dubokim džepovima, dio paketa je i Omega časovnik ograničenog izdanja, uz karte za premijeru novog Bond filma, No Time to Die.

Ograničen na samo sedam primjeraka, ovaj automobil čiji dizajn potpisuje Kreg, finiširan je elegantnom mastilom plavom bojom, sa odgovarajućim plavim kožnim enterijerom, dok istovremeno posjeduje iste točkove kao DBS Superleggera specijalnog izdanja iz filma On Her Majesty’s Secret Service. I dok ovaj automobil ne sadrži nijednu zabavnu napravu koju smo mogli da vidimo u filmovima o čuvenom agentu, on sadrži twin-turbo 5.2 litarski V12 motor, koji može razviti 715 konjskih snaga. Zahvaljujući svom impresivnom pogonskom sklopu, model ubrzava od nula do sto kilometara na čas za samo 3.4 sekunde, dok mu je maksimalna brzina 340 kilometara na čas.

Kao dio ovogodišnjeg impresivnog rostera Neiman Marcus Fantasy poklona, ograničeno izdanje DBS Superleggera koštaće vas 700.007 dolara prije poreza, što je duplo veća cijena u odnosu na standardnu verziju. U cijenu je uključena mogućnost posjete Aston Martin proizvodnom pogonu, kako biste vidjeli vaš automobil kako silazi sa proizvodne trake.