Louis Vuitton predstavlja novu Monogram Legacy kolekciju

Ako ste u potrazi za ultimativnim luksuznim aksesoarom koji biste dodali svojoj sezonskoj rotaciji, Virdžil Ablo je upravo predstavio svoju novu Louis Vuitton Monogram Legacy kolekciju, koja sadrži Pre-Spring/Summer 2020 aksesoare i tašne.

Novi asortiman sastoji se od pet ponuda, koje su inspirisane Louis Vuitton arhivama. Uzimajući čuvenu monogram kožu, kolekcija predstavlja redizajn klasičnih silueta, dok im istovremeno podaruje savremeni preokret, sa čuvenom estetikom slavnog dizajnera.

Louis Vuitton Mini Noe je pretvorena u Milk Box tašnu za ovu sezonu, sa unikatnim gornjim otvaranjem i zlatno toniranim detaljima. Phone Box torba ima iste detalje, a idealnih je dimenzija za vaše svakodnevne potrepštine. Što se tiče većih aksesoara, Saumur Messenger PM tašna ima dva spoljna džepa iznad monogram siluete, uz prilagodivi kaiš za nošenje preko ramena. Cabas Voyage Tote tašna i Steamer PM Messenger tašna su siluete iz 1901.godine, a svaka od njih na sebi nosi prepoznatljivi Abloov lanac. Na kraju, u ponudi je i vikend tašna.

Svi komadi su već dostupni za kupovinu.