Kad večera krene nizbrdo

Da je Marijana Bejder – vlasnica Hermes Kelly Clutch tašne od 30.000 dolara i glavni lik u ovoj priči – samo znala da će se njena uobičajena večera u Alpine Country Clubu u Nju Džerziju pretvoriti u noćnu moru…

Dok su ona i njen suprug uživali u čašici razgovora i vina, konobar ovog luksuznog kluba u Nju Džerziju, prosuo je crveno vino po njenoj skupocjenoj tašni, uništavajući pritom daleko više od njihove odjeće, večere i momenta. Činjenica da se pink Hermes Kelly Clutch torbica zapravo više ne proizvodi, svakako je doprinijela užasima.

Ovaj turbulentni događaj doveo je Marijanu do ideje da tuži klub zbog nemara, zahtijevajući da joj isplate štetu nanešenu njenoj torbi. Ipak, prema najnovijim vijestima, taj zahtjev je dio prošlosti, jer je klub odgovorio na to zaista iznenađujućim potezom – oni sada tuže svog zaposlenog, odnosno konobara koji je prosuo vino.

Alpine Country Club, koji je osnovan 1928.godine od strane građanskih vođa posjeduje 196 hektara površine, golf teren i inicijalnu članarinu od 65.000 dolara, uz godišnje troškove u visini od 19.000 dolara. Samim tim, činjenica da su tužili konobara koji je napravio štetu, zaista je nevjerovatna.