Odsjednite u apartmanu u kraljevskoj palati Radžastana

Popularni sajt za iznajmljivanje turističkih smještaja, udružio se sa kraljevskom porodicom Indije, kako bi gostima podarili tretman sa bezbroj zvjezdica.

Lokacija na kojoj odsjedate tokom svog odmora, svakako u velikoj mjeri utiče na uživanje tokom vašeg putovanja. Samim tim, zašto ne biste sebi pružili kraljevski tretman? Zahvaljujući pravom listingu plave krvi na sajtu Airbnb, sada možete učiniti baš to i uživati u višestrukim beneficijama pravog plemićkog zamka.

Njegovo Kraljevsko Visočanstvo, Maharadža Savai Padmanabh Sing, dvadesetjednogodišnji “kralj” Džajpura, otvorio je vrata Gudliya apartmana, unutar veličanstvene Gradske palate Džajpura, kao što se može vidjeti na Airbnb platformi. Od sljedeće nedelje, gosti mogu bukirati odmor u seriji soba, a sav profit od zarade ide prema inicijativama za osnaživanje žena, koje je implementirala Princess Diya Kumari fondacija. Organizacija ima za cilj da pruži pomoć ženama iz ruralnih dijelova i zanatlijama širom Radžastana, kako bi kreirale održive prihode.

Smješten na sjeveru Indije, Džajpur, istorijski poznat kao Pink City zbog boje svojih brojnih kamenih fasada, dom je kraljevske porodice od 1727.godine. To je inače ujedno i godina kada je palata završena. Sama struktura predstavlja opčinjavajući kompleks sa brojnim dvorištima, visokim plafonima i intrigantnom dekoracijom po kojoj je tradicionalna indijska arhitektura poznata. Sam apartman sadrži punu kuhinju i kupatilo za bazenom. Tokom vašeg odmora, koji će vas koštati 8.000 dolara po noćenju, Maharadža će vam biti domaćin, uz pomoć batlera koji može za vas prirediti ture lokalnih atrakcija i usmjeriti vas prema najboljim restoranima u gradu.

“Jako sam uzbuđen što smo moja porodica i ja odlučili da se udružimo sa Airbnb platformom, kako bismo svim putnicima svijeta dali priliku da osjete život u Radžastanu. Moja putovanja sa Airbnb platformom su uvijek učinila da se osjetim dobrodošlim u svim novim gradovima i kulturama, pa sam stoga jako srećan što će indijska gostoljubivost biti podijeljena sa drugima”.