Kriptovaluti vrijednost skočila 8500% preko noći

Valuta

Valuta koja je praktično juče vrijedjela 2,5 centa danas vrijedi 2,5 dolara. Preko noći je njena vrijednost skočila 8505%, i u ovom trenutku na coinmarketcap.com njena vrijednost je deklarisana na 2,52 dolara. Riječ je o jednom od najvećih “prekonoćnih” skokova ikada, što je automatski ovu kriptovalutu izbacilo na 16. mjsto globalne liste kriptovaluta. U ovom trenutku cirkuliše nešto ispod 3,5 milijarde DREP coin-a, a deklarisana maksimalna količina ovih coin-a u opticaju je 10 milijardi.

Šta ovo znači u praksi? Ne kažemo da odmah skočite do svog kriptonovčanika i nakupujete se ove kriptovalute, jer je veliko pitanje hoće li i dalje rasti, i da li će uopšte ostati na ovom nivou. Ali svakako se radi o jednom od najvećih zabilježenih skokova ikada koji odlično ilustruju kako dobro povezani i informisani mogu da se obogate na kriptovalutama, te da je samo tržište kriptovaluta postala neka vrsta jeftine berze za običan svijet, gde se možete kockati, pa ako dobijete odlično, a ako izgubite – još bolje…za nekoga.

Šta je DREP i čemu to služi?

Slično kao i sve ostale kriptovalute, i DREP ima neku nominalnu, deklarisanu namenu za koju ćemo tek vidjeti da li će biti izvedena do kraja i/ili na valjan način. DREP kreira “konektore” i “alate” bazirane na blockchain tehnologiji, koji imaju za cilj da kombinuju lakoću upotrebe, fleksibilnost i visoku integrabilnosti. DREP se oslanja na koncept Smart Pipeline tehnologije, intgegrišući je direktno u razvojne alate (API i plaginove), čime se smanjuju troškovi razvoja, kompleksnost upotrebe blockchain tehnologija i optimizuje njihova upotreba na korporativnom tržištu.

Zvuči poznato? Da, skoro sve kriptovalute tvrde nešto slično. DREP koristi Schnorr Multi-Signature algoritam koji unaprjeđuje efikasnost mreža i transfera, a za privatnost se oslanja na Decentralized ID (DID) sistem koji je matična kompanija upravo dizajnirala, bazirajući ga na HMAC (Hash Message Authentication Code) algoritmu. DREP Client tako dozvoljava korisnicima da upravljaju podacima i upravljaju imovinom na centralizovanim i decentralizovanim platformama korišćenjem jednog interfejsa.

U ovom trenutku se njime može trgovati na Binance, VCC Exchange, Gate.io, AscendEX (Bitmax) i Hotbit kriptoberzama. Ukoliko želite da se okušate, želimo vam puno sreće, ali pazite da se ne okliznete, jer prizemljenje itekako zna da boli, posebno kada su piramidalne šeme u pitanju…

Izvor: Pcpress