Sberbank i zvanično počinje da posluje pod imenom Atos bank

BUSINESS KLUB

Sberbank Banjaluka, čiji je vlasnik Nova banka, od sada i zvanično posluje pod novim poslovnim imenom „Atos bank“ Banjaluka, nakon što je ovog mjeseca okončan proces promjene vlasništva, kao i promjene poslovnog imena banke, saopšteno je danas iz ove banke.

„Tokom prethodnih 20 godina, koliko poslujemo na tržištu Republike Srpske, zalaganjem naših zaposlenih i lojalnošću naših klijenata gradili smo zajedno povjerenje uspješnim radom, što će i dalje ostati slučaj. Trudićemo se da i dalje budemo banka koja kontinuirano razvija sebe i svoje poslovanje za dobrobit klijenata i zajednice u kojoj posluje, te ćemo i dalje graditi dugoročne i harmonične odnose, sa našim klijentima“, navode iz ove banke.

Strateško opredjeljenje „Atos bank“ će biti usmjereno na brzo, jednostavno i efikasno pružanje bankarskih usluga, kako bi u potpunosti zadovoljili potrebe klijenata, koji su uvijek na prvom mjestu.

„Pružamo podršku našim klijentima, baš onda kada im je potrebna, a proizvodi i usluge naše banke su kreirane upravo u skladu sa njihovim zahtjevima i potrebama. Pratimo savremene trendove poslovanja, te napredujemo i rastemo zajedno sa našim klijentima. Otvoreni smo za nova iskustva i potrebe svakog klijenta. Društvena odgovornost i podrška zajednici u kojoj poslujemo su stub i temelj naših korporativnih vrijednosti, a povjerenje, kvalitet, sigurnost, snaga i pouzdanost ostaju imperativni zadaci naše banke“, kažu u „Atos banci“.

Poručili su da će „Atos bank“ nastaviti i dalje da štiti interese svojih klijenata, te da im ostane jak i pouzdan partner, kako bi im i u budućnosti obezbijedila stabilnost i kvalitet usluga na najvišem nivou.

„Mi smo tu, vama najbliži, kako bi vam na najbolji mogući način olakšali poslovanje te ponudili još savremenija bankarska rješenja“, navode iz „Atos banke“.