Za 12 dana 12.12.

BUSINESS KLUB

Budućnost je tu a gdje si ti 12.12.? Upravo ovo pitanje postavlja “WOW Agency”, a odgovor ćemo zajedno otkriti na “GO conference”- prvom regionalnom biznis događaju koji će se održati u Dvorani “Centar” u Banja Luci za samo 12 dana!

“GO conference” okupiće vodeće stručnjake, lidere i istaknute pojedince iz svijeta biznisa, zakonodavstva i politike kako bi podijelili svoja znanja i iskustva na temu “Razvoj privrede pod uticajem savremenih tehnologija”.

Već na samom otvaranju shvatićete da ovo nije svaka druga konferencija, već događaj koji ima ambiciju da ostvaruje uticaj, mijenja svijest, ostavi trag.

Osvajač Mont Everesta Tomislav Cvitanušić, profesor Miodrag Zec, Ivanka Novaković – HR direktor Delta Holdinga, Tanja Kljun – osnivač pregovaračkog tima MUP-a Srbije, Denis Šulić, ministar trgovine i turizma  Republike Srpske, ministar ekonomskih odnosa i spoljne trgovine Bosne i Hercegovine Staša Košarac, samo su neka od imena koja vas čekaju na ovom WOW događaju.     

Ono što je sigurno, 12.12. će biti dan koji će obilježiti razmjenu ideja, stvaranje novih poslovnih prilika i promociju tehnološkog razvoja na Balkanu, jer WOW Agency jeste generator razvoja. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da budete dio najznačajnijeg biznis događaja godine i svoje kotizacije osigurate na vrijeme jer je preko 50% kapaciteta već popunjeno. Ne propustite da sebi pružite WOW ulazak u poslovnu 2024. godinu, mjesta je još malo.