Magija Maldiva u novom izdanju

  • In Travel
  • 15. May 2019.
  • 13 Views
Magija Maldiva u novom izdanju

Baš poput svojih besprijekornih ostrva, Maldivi su ispunjeni luksuznim hotelima i odmaralištima, tako da je zaista teško odabrati samo jedno mjesto…

Ali, kada znate da je tu lokalitet poput Cheval Blanc Randheli, pravi dragulj ekskluzivnosti i besprekornog luksuza, kao dio ovog tirkiznog platna, donošenje odluke vam odjednom ne djeluje toliko teško. S obzirom na to da se nalazi sa samo četrdeset kilometara od Male internacionalnog aerodroma u regionu Noonu Atola, dolazak do ovog odmaralištao od vas zahtjeva ukrcavanje u hidroplan. Čim stignete, upoznaćete se sa svojim ličnim batlerom, koji će vas otpratiti do vašeg smještaja, i to je samo početak vašeg luksuznog odmora. Ovog puta, mi vam dajemo četiri razloga zbog kojih ćete sigurno željeti da posetite ovu destinaciju.

Čitavo ostrvo za spa

Cheval Blanc Randheli zaista predstavlja svetilište holističkog i relaksirajućeg spa iskusva. Baš zato je spa centar ovog odmarališta odvojen od ostatka posjeda i do njega se dolazi brodom. Spa sadrži hamam, salon i centar za meditaciju. Samo ovde možete uživati u autentičnim Guerlain ritualima. Kako izađete iz dhoni čamca, primjetićete par predivnih Orchidee Vila. Spa Bar će vas poslužiti zdravim poslasticama i pićima, dok se takođe možete opuštati i u infiniti bazenu, koji je pravi melem za oči.

Vaš lični batler

Kada dođete u Cheval Blanc Randheli, vaš lični batler će vas dočekati i pozdraviti, a potom vas otpratiti do vašeg smještaja. On je tu da vam pomogne sa raspakovavanjem i pakovanjem, dok će takođe dati sve od sebe da se osjetite dobro i uživate u svemu što vam ovo odmaralište može pružiti. Takav tretman možete očekivati od svakog člana osoblja.

12 jela na francuski način

Le 1947 je glavni restoran ovog odmarališta, a predstavlja mjesto gdje ćete se opustiti, uživati u bašti i svom obroku, dok sve to prati nježna melodija klavira. Restoran je otvoren za večeru od ponedeljka do srijede, a servira dvanaest jela koja se mijenjaju svake nedelje. Le 1947 restoran je kreiran u saradnji sa Janikom Aljenom, koji ima tri Mišelin zvjezdice.

Odmor u vašem ličnom stilu

Inspirisane kulturom Maldiva, Water Villas u ovom odmaralištu su pune iznenađenja. Svaka od njih je pozicionirana tako da vam nudi spektakualrni pogled na more. Njihovi plafoni su visoki, sobe su prostrane, a jastuci su kreirani prema vašim željama. Kupatila su opremljena kadama i kišnim tuševima, dok će vas beauty proizvodi koji vas u njima čekaju oduševiti. Osim toga, svaka od ovih vila ima privatne infiniti bazene dužine preko dvanaest metara. Šta vam je još potrebno?

Preporučujemo vam i sljedeće: