Pogledajte koja je najekonomičnijia destinacija za ljetovanje u Evropi

Travel

Iako je tradicionalno poznata kao destinacija za kvalitetan i dobar odmor, sa nebrojenim turističkim sadržajima, Crna Gora je još uvijek nekako na margini evropskih i svjetskih putnika.

Upravo zbog toga je poznati magazin odlučio da skrene pažnju na ovu zemlju, za koju kaže da je jedna od najpotcjenjenijih ljetnjih destinacija u Evropi.

Američki magazin Travel off path je u svojoj reportaži istako da je Crna Gora vjerovatno najperspektivnija turistička destinacija u Evropi.

Oni su naveli nekoliko razloga zašto treba izabrati Crnu Goru za svoj odmor, umjesto već “izvikanih” destinacija kao što je Grčka.

Turisti već decenijama biraju Evropu za svoj odmor, i to je postalo trend među putnicima. Sa velikim brojem ljudi koji hrle u Grčku, Španiju ili Italiju, manje poznate destinacije su postale pravo blago. Među njima, Crna Gora je ubjedljivo na prvom mjestu.

Travel off path navodi da je Crna Gora jedna od najekonomičnijih opcija za ljetovanje, gdje za relativno malo novca možete odsjesti u visoko rangiranim hotelima.

Pored toga, tu su i brojni hosteli, apartmani ili pansioni, u kojima putnici mogu uživati u vrlo pristupačnom komforu.

Crna Gora takođe nudi i sadržajnost, brojne turističke atrakcije, prirodne ljepote i neprocjenjivo kulturno bogatstvo. Od mora i obala, planina i nacionalnih parkova, sve je vrlo pristupačno i dostupno turistima.

Takođe, ova zemlja je poznata i po raznim događajima, festivalima i muzičkim spektaklima. Jedan od njih, koji je već afirmisan i dobro poznat je i Sea Dance Festival.