Adel otkazala dva koncerta u Londonu

Muzika

Pјevačica Adel otkazala je, zbog problema s glasnim žicama, dva koncerta u Londonu kojima je trebalo da završi svјetsku turneju u subotu i nedelju na Vembli stadionu

Pјevačica je napisala preko društvenih mreža da je očajna zbog ovog otkazivanja.

„Bio bi eufemizam kada bi rekla da mi je slomljeno srce. Toliko sam želјela da održim te koncerte da sam čak razmišljala da nastupim na plejbek, samo da mogu da budem pred vama, sa vama. Ali to nikad nisam radila i nikad neću raditi“, napisala je ona.

„Ne znam odakle da počnem. Dvije poslednje večeri na Vembliju bili su najveći spektakli i najbolji u mom životu međutim borila sam se vokalno tokom te dvije večeri. Morala sam da se naprežem mnogo više nego što to obično radim“, napisala je Adel.

Ovog vikenda 29-godišnja zvijezda trebalo je u Londonu da završi turneju od 123 nastupa, a u srijedu i četvrtak održala je dva koncerta na Vembliju pred 100.000 gledalaca.

„Otišla sam kod doktora i pokazalo se da sam oštetila glasne žice. Jednostavno nisam u stanju da pjevam ovog vikenda“, napisala je ona.

Pjevačica koja je osvojila 15 Gremi nagrada, od kojih pet ove godine, morala je da otkaže turneju 2011. godine zbog krvavljenja glasnih žica.

Izvinjavajući se obožavateljima Adel je rekla da će novac za ulaznice biti vraćen ako ne bude moguće da se koncerti reprogramiraju.

Adel je među pjevačima koji su prodali najviše albuma u 21. vijeku, i u četvrtak je na Vembliju nagovijestila da bi ova turneja mogla da joj bude poslednja. Tokom turneje obišla je Evropu, Sjevernu Ameriku, Australiju i Novi Zeland. U Los Anđelesu potukla je rekord sa osam uzastopnih koncerata u Stejpls centru.