Bugatti predstavlja svoju prvu home kolekciju

Living

Nakon što su nas oduševili svojim automobilima, Bugatti nam sada predstavlja nove dekorativne elemente koji su dio njihove ekskluzivne, prve home kolekcije…

Sa stolicama, krevetima i brojnim drugim predmetima, ovaj jedinstveni ansambl inspirisan je njihovim hiper-sportskim modelima i predstavlja savršeni omaž konstantnoj potrazi za finesama i odličnošću.

Svaki komad iz kolekcije posjeduje zlatni dodir Bugatti linija. Kolekcija sadrži nekoliko elemenata koji odmah mame plažu, a predmet koji je svakako odmah privukao našu pažnju jeste Bugatti Home Cobra Chair. Inspirisana originalnom verzijom koju je 1902.godine dizajnirao i kreirao Karlo Bugati, ova stolica ograničenog izdanja predstavlja nam savremeni pristup i elegantne linije koje joj pružaju savremenu dinamiku. Ona je ograničena na samo 110 komada plave i bele boje, a predstavlja ekskluzivni omaž 110. godišnjici Bugatti brenda, sa “110 Ans Bugatti” logom koji se nalazi na naslonu za leđa.

Koža prve klase, rijetki Sodalite dragulji koji asociraju na Bugatti plavu boju, Striato Olimpico mermer i nevjerovatno mekane tkaknine visokih performansi obilježavaju uspjeh ove kolekcije. Komentarišući ovaj ansambl, Rafaela Vinjateli, predsjedavajuća Luxury Living Group, rekla je: “Sve iz ove kolekcije, što na sebi nosi potpis Karla Kolomba i Toana Ngujena, vezuje se za performanse, tehnologiju i eleganciju, što su ujedno esencijalne osobine presitžnih Bugatti automobila”.

Bugatti Home kolekcija zvanično je predstavljena tokom sajma namještaja u Milanu.