Seiko časovnik od 21.600 eura

Satovi

Nova kreacija u Grand Seiko Sport kolekciji osmišljena je kao omaž amblemskom japanskom klasiku, Nissan GT-R modelu, koji ove godine proslavlja svoj pedeseti rođendan…

Grand Seiko časovnik koji je kreiran sa ciljem proslave slavnog automobila, posjeduje dizajn koji je inspirisan ikonskom plavom Nissan GT-R bojom, koju će svi fanovi ovog četvorotočkaša odmah prepoznati po imenu, Bayside Blue. Keramičko i unutrašnje kućište napravljeno od laganog titanijuma štite ovaj model od ogrebotina, dok udobno stoje na ručnom zglobu, nudeći vodootpornost do 10 bar.

Spring Drive mehanizam se može videti kroz poleđinu kućišta kreiranu od safirnog kristala i GT-R specijalni amblem kreiran od 18-karatnog žutog zlata, koji je smešten unutar oscilirajućeg tega, kako bi simbolizovao pojačanu tačnost ovog modela. Štoperica može meriti vremenske sekvence dužine do dvanaest sati.

Nissan trkačka liverija sa svojim distinktivnim bijelim prugama, reflektovana je uz pomoć bijelog krokodilskog kaiša i srebrno bijele boje brojčanika, stvarajući savršenu estetsku harmoniju sa plavom bojom kućišta. I Grand Seiko i Nissan GT-R su odlučni da svojim kupcima i fanovima ponude najbolje kada se govori o performansama, a ta zajednička posvećenost je definitivno potvrđena ovim novim izdanjem.

Samo 200 Grand Seiko časovnika će biti dostupno za kupovinu od juna u odabranim buticima, sa cijenom od 21.600 eura.