Posjetite Conrad hotel i probudite dijete u sebi

Svako uživa u igranju igračkama, ali niko ne uživa u kupovini istih. Na svu sreću, ta situacija će se upravo promijeniti. Brend igračaka, FAO Schwarz upravo se udružio sa skoro otvorenim Conrad New York Midtown hotelom, kako bi zajedno kreirali unikatni apartman odnosno lični emporijum za kupovinu, ispunjen različitim igračkama.

Apartman od oko 180 kvadrata će biti pun – od zida do zida – svim vrstama igračaka. Tu će biti minijaturne lokomotive, konjići, plastični vojnici, DJ setovi, muzički instrumenti, vintage Barbike i korpe pune slatkiša. U suštini, ovde će se nalaziti sve što vam je potrebno kako bi vas ispunilo toplinom i probudilo dijete u vama.

“Oduvijek smo željeli da uradimo nešto ovakvo sa hotelom”, kaže Dejvid Nigli, šef trgovinskog odsjeka. “Zamislite samo radost i čuđenje koji će ispuniti naše goste čim otvore vrata ove sobe. U pitanju je čista magija”.

Najbolji dio cijele priče je sljedeći: sve što se nalazi u ovoj sobi može biti kupljeno, tako da ako se vi ili vaša djeca zaljubite u određenu igračku, ona vas može dočekati pred vratima kada stignete kući.

Dio ponude je i privatna tura i šoping FAO Schwarz prodavnicom u Rokfeler centru, koja je otvorena prošle godine. Kupce će voditi plastični vojnik, a oni će imati prodavnicu samo za sebe kako bi kupovali sa uživanjem.

Ovaj paket, koji je dostupan od 18.novembra ove godine, do 5.januara iduće, koštaće vas 3.000 dolara po noćenju. Ipak, čak i ako odsjednete u “običnoj” Conrad sobi, možete naručiti poklone sa “in-room toy menua”. Ima li boljeg načina za kupovinu?