Drejkov unikatni Rolls Royce od 700.000 dolara

Automobil

Predstavljamo vam unikatni Rolls Royce Phantom VIII koji je prilagođen od strane brenda Mansory. Oni su iskoristili priliku da uposle svoj Bushukan paket, a Rolls o kome se radi u ovom tekstu, zapravo je novi član Drejkove flote automobila.

Kanadski reper je podijelio svoj novi automobil sa svojim fanovima putem društvene mreže Instagram, ujedno ga predstavljajući kao prvi Bushukan koji se zvanično našao na ulicama.

Zajedno sa Bushukan paketom, prilagođeni Rolls Royce posjeduje dosta jedinstvenih dizajnerskih elemenata koji su kreirani ekskluzivno za Drejka. Čitav proces, od kreiranja idejnog projekta pa do njegovog izvođenja urađen je od strane Tonija Beta, Drejkovog ekskluzivnog dizajnera vozila, u njegovoj radionici Emotions Motorcar.

Kada se radi o estetskim unapređenjima, Bushukan paket dodaje dvotonski finiš Phantom VIII modelu, kombinujući boju slonovače sa kontrastnim sjajno crnim tonovima. Iako enterijer Drejkovog novog ljubimca na četiri točka nije zvanično otkriven, Bushukan paket sadrži bijelu temu unutar vozačke i putničke kabine, izrađen od najfinije kože i ornamenata.

Glavni ukras Drejkovog Bushukana svakako je unikatni ornament haube. Standardni Rolls Royce Spirit of Ecstasy zamijenjen je unikatnim ukrasom, koji je baziran na OVO logou. To je bila ideja Tonija Beta, dok su zlatnu sovicu napravili Raffi Jewellers i Hearts on Fire Diamond Company. Napravljena od zlata, sovica je dekorisana dijamantima različitih dimenzija, uključujući dva velika draga kamena koja predstavljaju njene oči.

Pored toga, Drejkovo ime je gravirano na bazu ornamenta. Što se tiče cijene ovog unikatnog Rolls Royca, nije bilo riječi o tačnoj cifri koju je slavni pjevač platio, ali se procjenjuje da se ona zaustavila negdje na 700.000 dolara.