Kako zaraditi preko interneta klikanjem ?

TECH

Da li ste znali da na internetu možete zaraditi samo klikanjem reklama? Lagan posao koji vam može pomoći da uštedite za vaše sljedeće putovanje, novi telefon ili stan.

Svima je već poznato da na internetu možete pronaći stalni posao sa izvrsnom zaradom. Ukoliko, vam je trenutni posao sasvim dovoljan ili ste student kojem trebaju novci onda lagani poslovi poput ispunjavanja anketa, klikanjem oglasa i pisanjem recenzija je savršen izbor za vas, prenose Poslovne.

Kako zaraditi preko interneta klikanjem? Jednostavno je. Sve što treba da uradite je da pronađete stranicu koja nudi ovakvu vrstu poslova i na vama je da ispunjavate ankete ili gledate / čitate reklame.

Naravno, prilikom prijavljivanja na stranice koje nude ovakvu vrstu poslova morate biti veoma oprezni. Iz razloga što postoji veliki broj prevara koji će vam uzeti novac a ne isplatiti vam.

U slučaju da vam se ovo čini dosadnim poslom a potreban vam je novac onda možete zaraditi igranjem igrica, popunjavanjem anketa, gledanjem videa, čitanjem e-mailova i knjiga.

Sve stranice koje nude ovakve poslove su besplatne i mnogima su pomogle da zarade dodatno novca.

Inbox Dollars

Inbox Dollar je jedna od popularnijih platformi koje nude novac za gledanje reklama. Funkcioniše tako što vam reklamu pošalju direktno na e-mail. Vaš posao je da ih pročitate. Reklame mogu biti u obliku ponuda, kataloga, videozapisa i biltena.

Čitav posao zahtjeva samo nekoliko minuta, a postoji mogućnost da dobijete i vi posebnu ponudu ili čak kupon kod na nekoj stranici.

Vjerovatno vas zanima kako se transakcija novca vrši? Potrebno je da imate PayPal i to je to. Novac od InboxDollars biće uplaćen na vaš PayPal račun.

Klikajte reklame na Bux Inc.

Još jedna veoma popularna platforma za ovakvu vrstu zarade je Bux Inc. Trenutno Bux Inc. Broji preko 100,000 članova kojima je redovno plaćeno gledanje reklama. Za razliku od Inbox Dollarsa, na ovoj stranici gledate reklame isključivo preko njihove stranice. Samo treba da kliknete na prozor view Ad i prikazaće vam se bezbroj dostupnih reklama preko kojih možete dobiti novac.

SwagBucks

Sljedeća stranica za gledanje reklama je SwagBucks. No, za razliku od prethodnih platformih na SwagBucks možete popunjavati ankete ili pisati recenzije. Naravno postoji i opcija za gledanje reklama na određenom videu i to je jedan od najjednostavnijih i najbržih poslova na ovoj stranici.

Opcije plaćanja se takođe razlikuju. SwagBucks nudi plaćanje putem PayPala ali i u obliku kupona i poklon kartica koje možete iskoristiti u određenim web shopovima.

Fusion Cash

Fusion Cash nudi novac za klikanje reklama, ali isto tako i za skidanje aplikacija, popunjavanje anketa, pisanjem recenzija itd.

Ova stranica svim novim članovima nudi 5 $ kao znak dobrodošlice. Nakon što zaradite prvih 25 $ tek tada možete prikupiti poklonjenih 5 $. Takođe, plaćanje vrše putem PayPala i poklon kartica.

Osim obavljanjem tipičnih zadataka, Fusion cash plaća za sve koji se pridruže ovom programu na vašu preporuku. Sve funkcioniše na osvnou toga da zarađujete 1 $ kad potvrde svoj e -mail, još 2 $ kad dovrše prvu ponudu i 5 $ svaki put kada isplate zaradu.

NeoBux

Neobux je zasigurno izvrsna opcija za one koji žele zaraditi klikanjem na reklame. Iznos novca koji možete zaraditi zavisi od vrste prijave na platformi, kao i o kvaliteta i vrste oglasa na koji kliknete.

Ova platforma nema ograničenja koliko možete kliknuti na reklame svaki dan ili koliko prihoda možete ostvariti. Minimalni iznos povlačenja za prvu uplatu je 2 USD, a za to prvenstveno koriste platforme Skrill i Neteller.

Kao što možete vidjeti iz priloženog ovdje nije u pitanju prevelika zarada koja će vas na lagan način obogatiti. Međutim, ovo je odlična opcija za sve studente ili one koji žele dodatno novca zaraditi ne umarajući se mnogo.