Great Gatsby imanje sa cijenom od 85 miliona dolara

 

Kings Point naselje u državi Njujork, poslužilo je kao inspiracija za čuveni roman Veliki Getsbi, što objašnjava luksuzne posjede koji se ovdje nalaze

Ovo imanje inspirisalo je dizajn scenografije za film sniman po ovom romanu, a smješteno je na osam ari zemlje i nalazi se na 45 minuta od grada Njujorka. Izgrađeno 1928.godine, ovo imanje bi sigurno pogodovalo samom Džeju Getsbiju. Sa uređenim baštama, drvećem koje je staro vijekovima, oblikovanom živom ogradom i kamenim prilazima za kola i stazama za šetnju, ovaj luskuzni posjed sadrži brojne nevjerovatne pogodnosti – od teniskog terena, preko bazena, do predivne lože i bara.

Ima osamnaest spavaćih soba i trideset dva kupatila, raspoređena u originalnoj vili i dvije manje građevine nazvane Carriage House i Rodney House, koje igraju ulogu smještaja za goste. Sa besprekornim završnim detaljima od mermera, malahita, lapis lazuli, zlatnih listova i dragog kamenja, ekstravagantni enterijeri ovog posjeda dizajnirani su da zaprepaste i impresioniraju svakoga ko ih ugleda.

Glavno imanje takođe sadrži masivnu garažu za deset automobila, vinski podrum sa 3.000 flaša i sve drugo što vam padne na pamet: saunu, predivni spa, salon ljepote, impresivnu teretanu, teren za reketbol i nevjerovatnu ložu koja je idealna za zabavu u stilu Velikog Getsbija.

Na kraju svakog dana, dok koji je dovoljno veliki za jahtu dužine 60 metara, omogući će vam da se opustite i odmorite, i podsjetite koliko život može biti lijep. Ovaj posjed košta 85 miliona dolara.