Ovako izgledaju vile u kojima ljetuju holivudske zvijezde

Lux

Poznati vole samo najbolje! Stoga nema bolje preporuke za savršen odmor ako znate da je neko od A-listera već boravio na istom mjestu. Sajt HomeAway.com izdaje nekoliko objekata u kojima su boravili poznati, a ovo u fotografije tih domova kako bismo vam što bolje ilustrovali kako se poznati odmaraju

Bivša vikendica Džeka Nikolsona na Bora Bori

Bora Bora / foto: HomeAway.com
Holivudski glumac Džek Nikolson bio je vlasnik ove kuće na Bora Bori koja je izgrađena 1978. godine i nudi panoramski pogled na plavu lagunu iz dnevne sobe u mirnom sjevernom dijelu ostrva.

Vila koju obožava Penelope Kruz

Bahami / foto: HomeAway.com
Čak 18 ljudi staje u vilu Bougainvillea House u Džordžtaunu na Bahamima koja ima sedam soba, devet kupatila i dvije kuhinje.
foto: HomeAway.com
U kući redovno odsjedaju Penelope Kruz i Havijer Bardem, Glen Klouz i ostale poznate zvijezde.

Bivša vila Frenka Sinatre u Las Vegasu

Los Anđeles / foto: Home Away.com
Osim što je prelijepa, ova vila ima nevjerovatnu istoriju ponajviše zbog toga što su u njoj živjeli Frenk Sinatra i glumac Klint Voker.
foto: Home Away.com

Tekstopisac Rodžer Miler je ovde podigao čitavu porodicu i napisao hit pjesmu King of the Road za barom.

Kuća u kojoj je napisan scenario za The Sound of Music

Jamajka / foto: Home Away.com
U zalivu Montego na Jamajci Oskar Hamerstajn napisao je scenario za film ‘The Sound of Music’, a u njoj su odsijedali Meril Strip i Trejsi Ulman.
 foto: Home Away.com
Vila je idealna za miran porodični odmor, a bezbroj spa mogućnosti koje kuća posjeduje obezbijediće još kvalitetniji odmor. (B92)