Apruva kempinski resort sa pet zvezdica otvara svoja vrata na Baliju

Travel

Ponosno smješten na vrhunskoj stijeni u Nusa Dui, Apurva Kempinski Bali je sasvim novi resort sa pet zvjezdica, koji vas neće impresionirati samo svojom unikatnom lokacijom, već i prefinjenim pogodnostima, savršenim sobama i apartmanima koji očekuju njihove goste.

Odmaralište je svoja vrata otvorilo prije samo nekoliko dana, a nudi 475 soba svojim potencijalnim gostima.

Apurva Kempinski Bali takođe nudi šest restorana sa barovma i ložama, spa sa pogledom na okean i fitness centar, ogromni bazen, porodični klub i predivnu Grand balsku salu koja doprinosi veličanstvenoj impresiji koju ćete tamo steći.

Dizajniran od strane slavnog arhitekte Budimana Hendropurnomoa, ovaj luksuzni resort inspirisan je vijekovima starim terasastim zasadima pirinča koji su karakteristični za Indoneziju i njihovim sistemom navodnjavanja koji se zove subak. Kroz svoju arhitekturu, odmaralište odaje počast veličanstvenim prirodnim pejzažima ovog ostrva, kao i svim hramovima koji se na njemu nalaze.

Dizajn enterijera djelo je jednog od najfinijih indonežanskih umjetnika i zanatlija, Rudija Dodoa iz Trivium Design Group. Široki otvoreni lobi pozdraviće svoje goste iz čitavog svijeta visokim terasastim krovom i bogatim egzotičnim drvetom koje se koristi u čitavom resortu, kao i lokalnim materijalima i komadima namještaja kojima je kreirana veoma prefinjena atmosfera.

Što se smještaja tiče, predivni Apurva Kempinski Bali nudi čitav niz opcija. U ponudi su veličanstvene vile sa jednom, dvije ili tri sobe, luksuznim pogodnostima i velikim privatnim prostorima, bazenima i ložama, tropskim baštama i tuševima na otvorenom, što će vam sve zajedno pružiti odmor iz snova.

Pored vila, tu su 162 ekskluzivna apartmana i 256 grand deluks soba, tako da svako može odabrati upravo ono što mu najviše odgovara.