Savršeno vozilo za ozbiljne i bogate ljude

Limuzine

Kalifornijski tjuning brend, Lexani Automotive, poznat je po transformaciji svakodnevnih, dosadnih mašina u ultra luksuzne modele, pune brojnih pogodnosti…

Prilagođeni Mercedes Sprinter kombi sa 24-karatnim zlatnim detaljima koji je predstavljen 2015.godine, kao i nabudženi Cadillac Escalade sa kućnim bioskopom i barom samo su neki od primjera šta Lexani može napraviti. Njihova najnovija kreacija jeste prvi Ford model od milion odlara, a koji ima tijelo dužine deset metara. Nazvan G-77: Sky Master, ovaj model opisan je kao kancelarija na točkovima. Ekstravagantna mobilna kancelarija je izgrađena na osnovu američkog Ford F-550 modela pune veličine, a dobila je elegantni sasvim crni finiš.

Kada zakoračite unutar vozačke kabine, enterijer će vas više podsjetiti na privatni avion, sa malo više pogodnosti i detalja od kvalitetnog zlata. G-77 ima šest jedinstvenih sedišta koja su obložena kožom, a nude grejanje i masažne opcije. Kožnom tapacirungu komplementira uglađeno drvo, sa zidnim umecima.

Glavni akcenat kabine jeste Bose zvučni sistem, sa Curved Ultra HD TV od 65 inča, koji se može sakriti iza zida po potrebi. Kabina takođe ima dovoljno mjesta za kuhinju, kupatilo, kao i VIP salu za sastanke, koja se lako može transformisati u kutak za odmor.