Megan i Hari postaju – influenseri?

SHOWBIZ

Post-kraljevski životi Harija i Megan zvanično će započeti 1. aprila. Princ Hari je nedavno pregovarao o poslu sa kompanijom Goldman Sachs koja se bavi investicijama, dok je Megan u pregovorima sa Diznijem gdje bi pozamljivala glas junacima crtanih filmova.

Bakingemska palata je u pretho saopštila da će prestati da finansiraju sada već bivše vojvodu i vojvotkinju, a osim toga, oni neće moći više da koriste ni titule (princ i princeza) koje su ranije nosili.

– Iako Hari nikada nije radio izvan vojne službe, pronalazak dobro plaćenog posla za njih neće biti preveliki napor. Saseksi imaju veliki potencijal zarade – rekla je kraljevska komentatorka Kristen Mencer.

– Lako bismo ih mogli uporediti sa bilo kojim bivšim predsjednicima. Sjetite se Baraka i Mišel Obame i kako oni zarađuju – dodala je.  Ona takođe smatra da će Saseksi vjerovatno ubrzo početi da dobijaju ponudu za objavljivanje knjige.

Postoji i opcija da zarađuju koristeći svoj izuzetno poznat Instagram nalog @SussexRoyal koji prati 11,2 miliona ljudi. Ipak, oni zasigurno neće reklamirati kozmetičke proizvode ili šminku, poput Kardašijanovih.

Hari i Megan su se 8. januara ove godine oglasili o svojoj namjeri da preuzmu novu ulogu – počevši od zarađivanja sopstvenog novca.